Gemeenschap Sponsor

Uw steun als gemeenschap sponsor is veel meer dan alleen een donatie. Kinderen van gedetineerden zijn vaak onzichtbaar in de samenleving en samen kunnen we ze laten zien dat ze niet vergeten zijn en niet alleen staan voor de uitdagingen waarmee zij op een dagelijkse basis worden geconfronteerd. Ze zijn onschuldig aan de misdaden van hun ouders, maar verliezen vaak alles. Het is door uw donatie dat we stap voor stap opnieuw een wereld kunnen opbouwen voor deze kinderen en hen een eerlijke kans in het leven kunnen geven.

Om de goede zorgen voor de kinderen te kunnen verderzetten hebben we structurele inkomsten nodig. Het Gemeenschap Sponsor Programma is ontworpen om individuen, gezinnen, scholen en anderen, Morning Tears te kunnen laten steunen op een meer structurele basis in plaats van eenmalige donaties. Zo kunnen we blijvend doorgaan om deze kinderen hun leven terug te geven.

Hoe kunt u ons steunen?

Voor 20 euro/maand kunt u een gemeenschap sponsor geworden. Grotere donaties zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Als Gemeenschap Sponsor ontvangt u drie keer per jaar de Children Morning Post nieuwsbrief met een update over het leven van de kinderen die u ondersteunt. U kunt natuurlijk altijd bellen of mailen met ons  als u nog vragen heeft.

Hoe uw steun wordt gebruikt

Uw donatie wordt automatisch besteed om kinderen te ondersteunen in een van de Morning Tears gemeenschappen in China, Cambodja of Ethiopië, zodat we de kinderen terug kunnen geven wat zij verloren hebben: een normaal leven met een veilige thuis, school, vrienden om mee te spelen etc. Daarnaast kunnen we met uw hulp gespecialiseerde psychologische en medische ondersteuning geven om hen te helpen om de trauma's uit hun verleden te overwinnen. Omdat we de kinderen allemaal op een gelijke manier willen ondersteunen is de sponsoring niet voor een specifiek kind, noch geven we het geld rechtstreeks aan de kinderen.

Uw steun betekent veel voor ons en we zijn zeer toegewijd om het te gebruiken op een effectieve, efficiënte en transparante wijze. Wij streven er altijd naar om meer dan 83 % te gebruiken als directe steun aan de kinderen. In overeenstemming met internationale best practices willen we slechts een maximum van 17% van elke donatie gebruiken voor indirecte kosten, zoals de behandeling van fiscaal aftrekbare ontvangstbewijzen, financieel beheer, onderhoud van de website, jaarverslagen etc. Zonder dit alles zouden we helemaal niet in staat zijn om kinderen te helpen.

Sign-up in minder dan een minuut

Het is gemakkelijk. Verstuur enkel het online formulier hieronder en vul uw overschrijving met de gewenste betaalmethode in op onze donation page.

Bij het maken van de overschrijving vermeld U 'Community Sponsor' U kunt kiezen of u een bijdrage levert per maand, per kwartaal of jaar, afhankelijk van wat het meest geschikt is voor U. Voor meer informatie over fiscaal aftrekbare ontvangsten neemt best hier eens een kijkje.

Na ontvangst van uw eerste bijdrage zal u een welkom e-mail van uw Gemeenschap Sponsor Coördinator ontvangen samen met de nieuwste  Children Morning Post.

Personal details