Veel gestelde vragen

1. Wanneer werd Morning Tears opgericht
Morning Tears is opgericht in 1998 in China door Koen Sevenants.

2. Is Morning Tears een weeshuis?
Nee, Morning Tears beheert geen weeshuizen. Wij bieden directe zorg voor kinderen in de model-centra die moeten aantonen hoe de kwaliteit van zorg kan worden verleend. Sommige van de kinderen hebben beide ouders verloren, maar veel kinderen hebben nog ten minste een van de ouders ook al is die vaak belast met een (levens) lange gevangenis straf.

3. Ik werk voor een non-profit organisatie, en ik vind het belangrijk om samen te werken met Morning Tears. Wat is de makkelijkste manier om hiermee verder te gaan?
Wij staan altijd open om samen te werken met organisaties die dezelfde uitgangspunten en doelstellingen delen met Morning Tears. Neem contact met ons op voor meer informatie.. Kontakteer ons voor meer informatie.

4. Ik wil vrijwilliger worden, of een stage doen, hoe kan ik helpen?
Neem een kijkje op onze vrijwilligers pagina.

5. Ik ben een getrainde psycholoog, kan ik helpen?
Ja, we staan open voor het verkennen van hoe uw ervaring het werk dat we doen voor kinderen van gedetineerde ouders kan helpen. Gelieve ons te kontakteren voor meer informatie.

6. Ik zou  uw projecten willen bezoeken, is dit mogelijk?
Het welzijn en de zorg voor de kinderen is ons primaire doel en we willen de kinderen een leven geven dat zo normaal mogelijk voelt. Project bezoeken is mogelijk, maar op een beperkte basis en dit wordt altijd geval per geval beoordeeld. Gelieve ons te  kontakteren voor meer informatie.

7. Zijn er organisaties van wie je geen steun accepteert?
Ja, Morning Tears is een niet-politieke en niet-religieuze organisatie. Donaties met de voorwaarde een religieuze of politieke organisatie te onderschrijven of ondersteunen  kunnen op geen enkele manier worden aanvaard. In geval van twijfel, stuur ons een email en we sturen U snel een antwoord.

8. Wat is de mening van Morning Tears op de lange gevangenis straffen of de doodstraf?
Morning Tears is een niet-politieke organisatie en we hebben geen oordeel over deze zaken. We hebben ons nooit bemoeid met het rechtssysteem van het land waar we werken. De reikwijdte van onze werkzaamheden is beperkt tot de kinderen van de veroordeelden, en niet de veroordeelden zelf of het justitiële systeem.